MS v hokeji do 20 rokov 2021: Švajčiarsko – Slovensko 0:1 (VIDEO). Skvelý vstup do šampionátu!

Slovenská hokejová reprezentácia do 20 rokov vstúpila do svetového šampionátu zápasom proti rovesníkom zo Švajčiarska víťazstvom. MS v hokeji hráčov do 20 rokov 2021: Švajčiarsko U20 – Slovensko U20 ste mohli sledovať ONLINE.

MS v hokeji do 20 rokov 2021: Švajčiarsko U20 – Slovensko U20

Hokejisti žijú kvôli pandémii koronavírusu Covid-19 izolovaní a zápasy Majstrovstiev sveta sa budú hrať bez divákov. V izolácii absolvuje slovenská výprava skoro každý deň povinný PCR test.

TIP ❱ Všetko o MS v hokeji U20 ▸

ŠVAJČIARSKO – SLOVENSKO 0:1 (0:0, 0:0, 0:1)

Slovenskí hokejisti v úvodnom zápase A-skupiny vyhrali nad Švajčiarskom 1:0. Víťazný gól strelil päť minút pred koncom duelu Roman Faith.

Gól: 55. Faith (Nemec, Mrázik)

Zostava Slovensko – Švajčiarsko na MS v hokeji do 20 rokov

Švajčiarsko: Fatton – Chanton, Baragano, Fiedler, Meier, Vouardoux, Pezzullo, Guggenheim, Delemont – Knak, Canonica, Bottini – Fust, Allenspach, Biasca – Marchand, Schläpfer, Hofer – Dähler, Derungs, Jobin

Slovensko: Latkóczy – Mudrák, Golian, Bečár, Kňažko, Nemec, Stacha, Turan – Mrázik, Jellúš, Faith – Chromiak, Myklucha, Slafkovský – Mešár, Sojka, Kašlík – Kolenič, Eliaš, Jendek – Jedlička

Video zostrih Slovensko U20 – Švajčiarsko U20 (1:0)

Pozrite si zostrih duelu Slovensko – Švajčiarsko na MS v hokeji do 20 rokov 2021.

Šimon Latkóczy predviedol famózny zákrok

Slovenský gólman Šimon Latkóczy v samotnom závere zápasu predviedol možno najkrajší zákrok celého šampionátu. Pritom šlo len o otvárací duel.

Program Slovenska v A-skupine na MS v hokeji U20 2021

Kurzy na zápas Švajčiarsko U20 – Slovensko U20

Favoritom v tomto zápase boli Švajčiari, ktorí sa z posledných 8 zápasov vyhrali nad Slovenskom 6 stretnutí a dva krát zostali porazení. V poslednom meraní síl, vyhrali Helvéti 7:2.

Slovensku sa proti Švajčiarsku na MS v hokeji juniorov nedarilo. Slováci nad svojim súperom naposledy na svetovom šampionáte vyhrali v roku 2012 v pomere 6:2.

  • Kurz na Švajčiarsko bol 1.60
  • Kurz na Slovensko bol 4.15

Kde sledovať Slovensko U20 na MS v hokeji U20 NAŽIVO

MS v hokeji juniorov 2021, je teraz možné sledovať v priamom prenose pomocou niekoľkých možností a to v TV, alebo online na internete (mobil, tablet, alebo pc/notebook). Vďaka tomu sa vám tak nemôže stať, že by ste si nemohli pozrieť zápasy SLOVENSKA LIVE.

TIP ❱ Sledujte športové prenosy live ▸

Slovensko – Švajčiarsko live prenos na RTVS

Všetky zápasy slovenskej hokejovej reprezentácie hráčov do 20 rokov, odvysiela v priamom prenose RTVS na svojom druhom programe (STV2).

Slovenská televízia bude vysielať live zápasy aj s hokejovým štúdiom, kde budete môcť vidieť aj analýzu s hokejovým expertom, ktorým bude s najväčšou pravdepodobnosťou bývalý obranca NHL, Boris Valábik.

Slovensko – Švajčiarsko živý prenos zdarma na RTVS.sk

Zápasy Slovenskej juniorskej reprezentácie na MSJ 2021 v hokeji, môžete teraz sledovať LIVE zadarmo na oficiálnej stránke RTVS. Livestream je dostupný len na území Slovenska.

MS hokej U20 Švajčiarsko – Slovensko online prenos

Vystúpenie hokejovej dvadsiatky na MS juniorov bude možné taktiež sledovať ONLINE na 7sport.sk.

MS v hokeji do 20 rokov 2020 na ČT Sport naživo

Priame prenosy z MS odvysiela aj ČT SPORT, ktorý bude LIVE vysielať hlavne stretnutia Česka, ale zo záznamu budete môcť vidieť aj niektoré zápasy Slovenska.

Slovensko – Švajčiarsko livestream zadarmo

Priame prenosy z hokejových Majstrovstiev sveta juniorov, budú vysielať aj stávkové kancelárie Fortuna, Tipsport, Niké a je pravdepodobné, že aj Synottip.

Ako pozerať MS v hokeji U20 zadarmo na TV Tipsport

  1. Kliknite tu a vytvorte si účet v Tipsporte
  2. Teraz môžete sledovať prenosy po dobu 7 dní zadarmo
  3. Potom stačí urobiť stávku v hodnote 1.20 EUR za mesiac
  4. Bonus bez vkladu: Po registrácii získate 20 EUR zadarmo na prvé stávky
  5. Tip pre vás: Bonus, ktorý dostanete použitie na stávky s minimálnymi kurzami, takto môžete sledovať celý šampionát zadarmo!

SPUSTIŤ TV TIPSPORT ⇒


ONLINE: MS v hokeji do 20 rokov 2021: Slovensko U20 – Švajčiarsko U20 NAŽIVO (25.12.2020)

Zdroj: hockeyslovakia.com, tipsport.sk, fortuna.sk

Zdieľaní

Pin It on Pinterest