Liga majstrov live dnes: PSG – Borussia Dortmund

Liga majstrov má na programe odvetný semifinálový zápas PSG – Borussia Dortmund, do ktorého Parížania vstupujú s prehrou 0:1. Liga majstrov live dnes v priamom prenose v TV alebo prostredníctvom online streamov!

SPUSTIŤ AUDIO PRENOS ▷

Liga majstrov live dnes: PSG – Borussia

V odvetnom semifinále Ligy majstrov 2023/2024 PSG – Borussia vstupuje do zápasu domáci tím s jednogólovým mankom z prvého zápasu, ktorý sa odohral minulý týždeň.

Po dramatickom stretnutí nakoniec vyhral nemecký Dortmund 1:0, ale cesta do finále Champions league je ešte veľmi ďaleko. Futbal  je nepredvídateľná hra a prvého finalistu spoznáme 7. mája 2024.

Liga majstrov Borussia – PSG

PSG – Borussia Dortmund live

V prvom zápase bol favoritom na víťazstvo PSG, ale nakoniec sa z výhry radovala domáca Borussia Dortmund. Rozhodujúci gól padol ešte v 1. polčase, keď jediným strelcom v zápase sa stal Niclas Füllkrug.

Výhodu domáceho prostredia majú Parížania, ktorí postúpili zo štvrťfinále cez Barcelonu a v osemfinále vyradili Real Sociedad. V obidvoch prípadoch vtedy hrali odvetné zápasy na ihriskách súperov a uspeli, či im Park Princov prinesie šťastie uvidíme v utorok večer.

Nenechajte si ujsť Ligu Majstrov live a sledujte zápas semifinále, ktorý v TV odvysiela stanica Premier Sport 2.

Futbalová Liga Majstrov s bonuom na Tipsporte

PSG forma

PSG vyhral v Ligue 1 tretí titul v rade a celkový 12-ty, preto sa plne sústredí na Ligu majstrov. Tréner Luis Enrique môže pred odvetou s Dortmundom nechať odpočívať v ďalšom ligovom zápase najväčšie hviezdy.

Kľúčovým hráčom, ktorý môže dostať Parížanov až do finále, je Kylian Mbappé. Ten v Lique 1 skóroval 26-krát a v LM dal 8 gólov.

Borussia Dortmund forma

Forma Borussie Dortmund v domácej Bundeslige je slabšia a na najlepších, aj keď nie veľa, ale stráca. V Lige majstrov je ale nemecký tím ako keby iným mužstvom, čo potvrdili aj v prvom semifinálovom zápase.

Vyhrali ťažkú skupinu s jednou prehrou, v osemfinále vyradil PSV a v štvrťfinále najskôr prehrali s Atléticom Madrid, ale v odvete sa im podarilo španielsky tím vyradiť.

Zostavy PSG – Borussia Dortmund

PSG: Donnarumma – Hakimi, Marquinhos (C), Beraldo, N. Mendes – Zaïre-Emery, Vitinha, F. Ruiz – Dembélé, G. Ramos, K. Mbappé.
Náhradníci: K. Navas, Tenas – Asensio, Barcola, Kolo Muani, Lee Kang-in, Mukiele, Pereira, Škriniar, Soler, Ugarte, Zague.
BORUSSIA: Kobel – Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen – Can (C), Sabitzer – Sancho, Brandt, Adeyemi – Füllkrug.
Náhradníci: Lotka, Meyer – Bynoe-Gittens, Haller, Malen, Moukoko, Nmecha, Özcan, Reus, Süle, Wätjen, Wolf.

PSG – Borussia bilancia, štatistiky H2H

Prehľad posledných vzájomných zápasov a štatistiky Borussia – PSG v Lige majstrov a Európskej lige.

  • 7.5. 2024: PSG – Borussia (Liga majstrov)
  • 1.5. 2024: Borussia – PSG 1:0 (Liga majstrov)
  • 13.12. 2023:  Borussia – PSG 1:1 (Liga majstrov)
  • 19.9. 2023: PSG – Borussia 2:0 (Liga majstrov)
  • 11.3. 2020: PSG – Borussia 2:0 (Liga majstrov)
  • 18.2. 2020: Borussia – PSG 2:1 (Liga majstrov)
  • 4.11. 2010: PSG – Borussia 0:0 (Európska liga)
  • 21.10. 2010: Borussia – PSG 1:1 (Európska liga)

TIP ❱ Kde sledovať športové prenosy ›

Kde pozerať PSG – Borussia dnes live

Prvý semifinálový zápas Borussia – PSG dnes live je možné pozerať na platenom TV kanáli alebo cez mobilné aplikácie televíznych operátorov.

Audio prenos od Tipsportu je skvelou alternatívou pre tých, ktorí nemajú možnosť sledovať stretnutia v televízii.

PSG Borussia Dortmund v TV

Odvetný zápas  semifinále PSG Borussia Dortmund v TV odvysiela športová stanica Premier Sport 2.

Začiatok zápasu je síce naplánovaný na 21:00h, ale vysielanie so štúdiom sa začne o niečo skôr.

PSG vs Borussia live audio prenos

Nemáte možnosť sledovať semifinálový zápas PSG vs Borussia v TV. Vyskúšajte live audio prenos od Tipsportu, ktorý je plnohodnotnou náhradou.

Prenos poskytuje spoľahlivé, presné informácie a využiť ho môžete napríklad pri šoférovaní. Aplikácia Tipsport je dostupná pre systémy Android ako aj iOS.

Ak sa zaregistrujete môžete využiť atraktívny bonus 30 eur na prvé stávky.

SPUSTIŤ AUDIO PRENOS ▷

Priebeh zápasu PSG – Borussia online

Stávková spoločnosť Tipsport vám ponúka jedinečnú možnosť sledovať online zápas medzi PSG – Borussia prostredníctvom live trackera.

Tento nástroj vám umožňuje sledovať zápas graficky v reálnom čase a je skvelým spôsobom, ako nezmeškať žiadnu akciu, aj keď nemôžete sledovať stretnutie v priamom vizuálnom prenose.

Tipsport live tracker

PSG – Dortmund kurzy

Kurzy na zápas PSG – Dortmund favorizujú francúzsky klub, ale ten musí pred domácim publikom predviesť lepší výkon ako pred týždňom

Na víťazstvo Paríža je kurz v Tipsporte 1.51, na hosťujúci Dortmund až 5.71 a na remízu odvety 4.83. (Kurzy sú z dňa 3.5.)

🔴 Tipnite si na zápas s bonusmi zadarmo pre nových hráčov v nasledujúcich stávkových kanceláriách.

Liga majstrov live dnes v TV

Program zápasov Ligy majstrov live dnes v TV, nájdete v našom TV programe. V ňom nájdete, na akej stanici sa vysielajú zápasy play-off Champions league.

Zdroj: tipsport.sk, uefa.com

Zdieľaní

Pin It on Pinterest