Niké recenzia stávkovej kancelárie – ako si založiť účet, bonusy na stávky, výhody, kurzy, vklad a výber, kontakt

Stávková kancelária Niké je najstaršou na Slovensku a tipérov sprevádza už od roku 1991. V našom článku si môžete prečítať, aká je Niké recenzia a ďalej možnosti založenia účtu, aké bonusy vás tu čakajú, výhody, ktoré konto v Niké prináša, a ďalšie potrebné info o kurzoch, vkladoch, výberoch či kontaktoch na zákaznícku podporu. 

PRIDAJTE SA K NIKÉ ▷

Niké recenzia

Niké recenzia je tu pre každého, kto uvažuje nad založením účtu a tipovaním v tejto stávkovej spoločnosti. Na slovenskom trhu pôsobí Niké už vyše tridsať rokov a je tak stabilným hráčom na stávkarskom poli.

Okrem športových stávok tu nájdete aj možnosť tipovania na rôzne spoločenské udalosti a Niké je sponzorom viacerých významných slovenských súťaží či športovcov (Niké Liga, Petra Vlhová, atď…).

Pre nových aj stálych hráčov má vždy pripravené atraktívne bonusy a promo akcie, čo z nej robí silného konkurenta ďalším populárnym stávkovým kanceláriám.

V článku nájdete

Niké sk stávková kancelária

Rýchly prehľad základných informácií o Niké nájdete v tabuľke:

NIKÉ STÁVKOVÁ KANCELÁRIA
Webstránka www.nike.sk
Mobilný web www.m.nike.sk
Vstupný bonus 20 € zadarmo + 50 free spinov + vkladový bonus bez limitu
Produkty Kurzové stávky, kasíno, virtuálne hry, žreby
Funkcie Cashout, Uzavretie príležitosti, Stornovanie
Možnosti vkladu Platobná karta, Bankový prevod, Vklad na pobočke, Paysafecard, SMS vklad, Skrill
Možnosti výberu Bankový prevod, Výber na pobočke
Overenie účtu Online, Na pobočke
Živé prenosy nedostupné
Aplikácia Android, iOS
Kontakt NIKÉ, spol. s.r.o. Ilkovičova 34, 841 04, Bratislava, Telefón: 02/60269999
Hodnotenie recenzie 9.5/10

Výhody stávkovej spoločnosti Niké

Niké prináša niekoľko zaujímavých výhod pre nových aj aktívnych tipérov:

  • Registračný bonus bez vkladu 20€ a 50 free spinov zdarma
  • Vkladový bonus bez limitu
  • Funkcia „Cash out“
  • Funkcia „Uzavretie príležitosti“
  • Funkcia „Stornovanie tiketu“
  • Skupinový tiket (Maxikombi)
  • Bohaté možností vkladov a výberov
  • Vernostný program
  • Časté promo akcie
  • Bonus za privedenie nového hráča
  • Analýzy, diskusné fórum
  • Mobilná aplikácia
  • Tipovanie bez manipulačných poplatkov (v online verzii)
  • Najviac kamenných pobočiek na Slovensku

Nevýhody stávkovej kancelárie Niké

Stávková kancelária Niké má v porovnaní s inými aj nevýhody, ktoré sa dajú vylepšiť:

  • menej prehľadné a interaktívne webové stránky
  • menej atraktívne hodnoty kurzov
  • z live ponuky občas zmiznú niektoré príležitosti, a tak je znemožnený Cash out t.j. predčasná výplata tiketu
  • od sezóny 2024/25 nedostupnosť vlastnej internetovej televízie Niké TV

Registrácia v Niké – založenie účtu

Registrácia v Niké je potrebná na to, aby ste mohli využívať výhody elektronického tipovania naplno. Rovnako, ako aj v prípade ostatných stávkových kancelárii ani tu vám nezaberie viac ako pár minút, pričom overenie vašej totožnosti potrvá maximálne 24 hodín.

CHCEM SA REGISTROVAŤ ▷

Registračný návod do Niké

  1. Otvorte si web www.nike.sk (v prípade mobilnej verzie www.m.nike.sk)
  2. V pravom hornom rohu kliknite na tlačidlo „Registrovať“
  3. Pravdivo vyplňte v registračnom formulári všetky vaše údaje a odošlite ho
  4. Dokončite registráciu kliknutím na link v potvrdzovacom e-maily
  5. Po vytvorení účtu ešte musíte vyplniť svoju adresu
  6. Vyplňte vyhlásenie o tom, že nie ste politicky exponovanou osobou
  7. Overte svoju totožnosť dvoma dokladmi totožnosti (hlavný s fotkou + doplnkový)
  8. Po odoslaní dokladov na overenie, počkajte na správu od Niké o overení totožnosti a potom môžete tipovať

Niké bonus 20 eur zadarmo

Niké – registračné bonusy pre nových hráčov

V dnešnej dobe si už žiadna stávková spoločnosť nemôže dovoliť neponúknuť novým hráčom lákavé registračné bonusy. Niké nie je výnimkou a okrem bonusov na prvé stávky má k dispozícii aj free spiny do svojho kasína.

20€ zadarmo za registráciu v Niké

Niké ponúka bonus bez vkladu iba za registráciu v tejto stávkovej kancelárii. Bonus je vyplatený vo forme tzv. Nikov (2000 Nikov = 20€), za ktoré si môžete staviť, a ak vyhráte, tak vám budú na váš účet pripísané reálne peniaze.

CHCEM BONUS 20 EUR ▷

Podmienkou, okrem úspešnej registrácie, je taktiež súhlasiť so spracovaním svojich osobných údajov na marketingové účely. Platnosť tohto bonusu je 7 dní od jeho pripísania a staviť si musíte na tiket s kurzom 1.05 a vyšším.

Niké bonus bez limitu

V Niké môžete získať taktiež aj vkladový bonus bez limitu. Čo to znamená? Po úspešnej registrácii a overení totožnosti je potrebné na váš účet vložiť minimálne 5€ alebo si v kamennej pobočke podať tiket za aspoň 50 centov, a to do 14 dní od registrácie, čím sa vám aktivuje bonus bez limitu.

Bonus bez limitu má 6 úrovní a koľko vám Niké vo voľných tiketoch vráti za prestávkovanú sumu naspäť, záleží len od toho, akým aktívnym tipérom budete. V tabuľke nižšie si môžete pozrieť jednotlivé úrovne a hodnoty odmien bonusu bez limitu.

Pri poslednej úrovni môžete využívať nekonečné množstvo opakovaní, ale majte na pamäti, že bonus bez limitu sa dá využiť do 14 dní od počiatku jeho platnosti.

NIKÉ BONUS BEZ LIMITU ZA VKLAD
Vklad Min. kurz Počet opakovaní Odmena
15€ 1.3 1x 2€
40€ 1.5 1x 4€
80€ 1.8 1x 6€
160€ 2.0 1x 8€
300€ 2.2 1x 13€
500€ 2.5 nekonečné množstvo 20€

Niké kasíno bonus – 50 free spinov + extra 100 spinov

Stávková kancelária Niké prevádzkuje aj vlastné online kasíno, vďaka čomu prináša bonus pre nových hráčov 50 free spinov (voľných zatočení) len za registráciu a aktiváciu účtu.

Ten je pripísaný do 24 hodín od aktivácie a aktivovaný v momente, keď si spustíte jednu z automatových hier. V prípade výhry vám sú potom na účet pripísané reálne peniaze a využiť tento bonus môžete do dátumu uvedeného pri vašom casino bonuse.

K tomu môžete získať aj ďalších extra 100 spinov, v prípade, ak pretočíte sumu aspoň 50€. Túto ponuku musí hráč prijať do 3 dní od pridelenia, splniť podmienky pretočenia 50 eur do 7 dní a následne 100 bonusových spinov pretočiť do 24 hodín.

Niké 50 spinov zadarmo

Klub Niké vernostný program

Niké odmeňuje aktívnych tipérov v rámci vernostného programu Klubu Niké. Každý deň v ňom môžete získať za prestávkované tikety odmenu až 10 000 Nikov, čo predstavuje 100€.

Niky sú vám pripísané bez ohľadu na to, či je váš tiket výherný, alebo nie, stačí, aby bol vyhodnotený.

Tieto Niky potom môžete ďalej využiť na stávkovanie, kurzové zvýhodnenie na tikete (až do 200%), alebo si za nich viete kúpiť napríklad mesačné predplatné denníka Šport, či tlačené strany s kurzovou ponukou.

Ako získať Niky vo vernostnom programe?

Sú dva spôsoby, ako môžu registrovaní tipéri získať Niky vo vernostnom programe;

  1. Za podávanie tiketov = za každé jedno euro vkladu si tipér pripíše na svoje konto 1 NIK (1 cent), no je však potrebné, aby pri predzápasových stávkach mal jeho tiket kurz minimálne 5.0, alebo pri live stávkach či virtuálnych hrách kurz aspoň 1.6
  2. Za návštevy pobočky = ak tipér aspoň štyrikrát za týždeň podá tiket v kamennej pobočke, tak získa automaticky 10 NIKOV na svoje konto

Ako môžem použiť nazbierané Niky?

Nazbierané Niky môžete využiť na ďalšie tipovanie (1 NIK má hodnotu 0,01€, takže 100 NIKOV = 1€) a to bez ďalších podmienok a poplatkov, vrátane stávok na pobočke či v Nikinke.

V prípade výhry sa vám, samozrejme, pripíšu reálne peniaze, no v prípade storna stávky sa vám podaná suma vráti na účet v Nikoch.

Ako sme už spomínali vyššie, tak pri podávaní tiketu si môžete za Niky zaplatiť aj kurzové zvýhodnenie až do výšky 200%, pričom podrobné podmienky si môžete pozrieť v info tabuľke nižšie.

KURZOVÉ ZVÝHODNENIE ZA NIKY
Zvýhodnenie výhry Vklad v € Cena zvýhodnenia v NIK
1% 1€ 1 NIK
5% 2€ 10 NIK
10% 3€ 30 NIK
100% 4€ 400 NIK
200% 5€ 1000 NIK

Niké voľné stávky a NIKY zadarmo

Niké ponúka svojim hráčom možnosť získať voľné stávky zadarmo prostredníctvom rôznych súťaží či promo akcií.

Jednou z najznámejších je tzv. bezstarostná sobota, ktorú Niké spúšťa väčšinou so začiatkom európskych futbalových súťaží. Vždy v sobotu vám v prípade nevýherného tiketu vráti stávková kancelária vklad vo forme NIKOV až do výšky 10€.

Taktiež môžete využiť aj akciu „priveď kamoša“, kedy ste tzv. skautom nového hráča zaregistrovaného cez váš promokód a z jeho uzatvorených tiketov, viete získať voľné stávky do výšky 30€.

Vždy je dobré tiež sledovať sociálne siete stávkovej kancelárie Niké – či už Facebook alebo Instagram, kde sú pravidelné tipovačky o voľné stávky a NIKY rôznej hodnoty.

Kurzová ponuka v Niké

V Niké je kurzová ponuka dosť bohatá a dozaista tu nájdete kurzy na všetky podstatné športové udalosti, vrátane tých najväčších ako MS v hokeji, Liga majstrov, Letné olympijské hry, futbalové MS a ME, ale taktiež aj Svetový pohár v alpskom lyžovaní.

Všetky podstatné aj menej známe futbalové a hokejové ligy tu taktiež nechýbajú, vrátane Premier League či NHL, no a výnimkou nie sú ani palubovkové športy, tenisové turnaje, šípky, snooker, golf, bejzbal, rugby či e-športy.

Okrem toho Niké ponúka aj tzv. spoločenské stávky, keď tu môžete uzatvárať stávky na voľby alebo významné ocenenia (napr. filmové Oscary).

Niké – vklady a výbery

Niké ponúka bohaté možnosti vkladov a klasické spôsoby výberu vašich finančných prostriedkov z účtu.

Čo sa týka vkladov, tak k dispozícii sú, samozrejme, možnosti dobitia účtu cez platobné karty, Skrill peňaženku, paysafecard, okamžité prevody, klasické bankové prevody alebo vklad na pobočke.

Možnosti výberu sú dve – bankový prevod alebo okamžitý výber na pobočke. Všetky možnosti, vrátane poplatkov si podrobne rozoberieme nižšie.

Ako vložiť peniaze do Niké

Vložiť peniaze do Niké môžete cez internet, SMS aj osobne na pobočke. V každom z týchto prípadov platí však minimálny vklad 5€, čo je rozdiel napríklad oproti Tipsportu, ktorý má vo väčšine prípadov minimálny vkladový limit 1€.

Je dobré mať na pamäti, že v prípade vkladov cez firemné karty bude takýto vklad zamietnutý.

MOŽNOSTI VKLADU
Spôsob Poplatok Doba spracovania Min. vklad
Platobná karta podľa banky Okamžite 5 €
e-Platba podľa banky Okamžite 5 €
SKPAY bez poplatku Okamžite 5 €
Bankový prevod podľa banky podľa banky 5 €
Pobočka Zadarmo 2 minúty 5 €
Skrill Zadarmo Okamžite 5 €
SMS vklad 10% z vkladu Okamžite 5 €
Paysafecard 5% z vkladu Okamžite 5€

Ako vybrať peniaze z Niké

Peniaze z Niké si môžete vybrať buď klasickým bankovým prevodom vo svojom internetovom konte, kde pod možnosťou výber z účtu zvolíte „výber prevodom na účet“, alebo si môžete peniaze vybrať aj na pobočke.

V prípade takéhoto ohláseného výberu si zvolíte aj pobočku, kde si chcete peniaze vybrať a najskôr na druhý deň poobede, ich budete mať na danej pobočke pripravené. Ohláseným výberom si môžete vybrať maximálne 1000€ a je nutné sa pri ňom preukázať dokladom totožnosti.

V kamennej pobočke alebo Nikinke si neohlásené môžete vybrať hotovosť do výšky 5000€, ale táto suma môže byť limitovaná dostupnými prostriedkami na danej pobočke. Okrem dokladu totožnosti je potrebné mať pri sebe aj mobilný telefón s číslom patriacim k vášmu účtu, na ktorý vám bude odoslaný potvrdzujúci kód.

Výber prevodom na účet je spoplatnený sumou 0,17€ a za výber na pobočke si priplatíte 0,40€. Aktuálne ma Niké k dispozícii vyše 600 pobočiek po celom Slovensku, takže sa nemusíte obávať, žeby ste si nemali peniaze kde vybrať.

Niké aplikácia stávkovej kancelárie

Niké ponúka možnosť mobilného tipovania buď cez web m.nike.sk, alebo má taktiež svoju vlastnú mobilnú aplikáciu dostupnú pre Android, iOS a taktiež pre telefóny značky Huawei disponujúce svojim vlastným obchodom AppGallery.

Všetky funkcie, ktoré máte k dispozícii v bežnej webovej verzii, nájdete aj v aplikácii a dá sa povedať, že tipovanie cez Niké aplikáciu je dokonca omnoho prijateľnejšie, ako cez PC verziu.

Okrem toho tu máte možnosť tzv. „šejkra“, kedy vám stačí len zatriasť mobilným telefónom a Niké vám automaticky vytvorí tiket.

Prihlasovať sa viete aj cez vami zvolený PIN pre mobilnú aplikáciu alebo cez jedinečný odtlačok prsta, čo zaručuje dostatočnú bezpečnosť vášho účtu.

V aplikácii si môžete taktiež zapnúť upozornenia či už na vyhodnotenie tiketov, alebo zmenu skóre vo vami natipovaných príležitostiach.

Niké mobilná aplikácia
Niké mobilná aplikácia (zdroj: nike.sk)

Niké virtuálne hry

Niké má okrem bežných kurzových stávok a kasína k dispozícii tzv. virtuálne hry. Ide o počítačové simulácie rôznych športov, na ktorých výsledky si hráči môžu staviť každé 2-3 minúty.

V ponuke virtuálnych hier sú;

  • futbal
  • tenis
  • kone
  • chrty
  • cyklistika
  • plochá dráha
  • automobilové preteky

Uzatvárať stávky na tieto príležitosti (výsledky, umiestnenia do konkrétneho miesta) môžete nielen online, ale aj vo viacerých kamenných pobočkách, ktoré disponujú televíznymi obrazovkami a pripojením k svetu virtuálnych hier.

Upozorňujeme však, že virtuálne hry sú čistým tipovaním a nikdy nie je možné naozaj vedieť, kto je v nich naozaj favoritom, a kto outsiderom, keďže ide o počítačom riadenú simuláciu.

Niké virtuálne hry
Virtuálne hry v Niké (zdroj:nike.sk)

Niké Casino – Svet hier

Aj Niké ma svoje vlastné Casino, ktoré sa nazýva Svet hier. Hrať tu môžete klasické automatové hry, ruletu či kartové hry. Niké poskytuje rôzne promo akcie a súťaže o točenia zadarmo, a takisto turnaje o atraktívne výhry.

Niké je známe tým, že pravidelne do Sveta hier dopĺňa nové hry, ktoré sú súčasťou zaujímavých promo akcií. Vstupný bonus do Niké kasína pre nových hráčov je 50 free spinov + 100 extra zatočení.

TIP ❱ Pozrite si podrobnú recenziu Niké casina ›

Niké TV

Dlhé roky prevádzkovala spoločnosť Niké aj vlastnú internetovú televíziu Niké TV, kde streamovala stovky hodín priamych športových prenosov denne, ale od sezóny 2024/25, bez bližšieho udania dôvodu túto možnosť sledovania športov zastavila.

Aktuálne je tak k dispozícii iba archív prenosov z minulosti.

Niké kontakt

V prípade akýchkoľvek problémov či otázok môžete kontaktovať stávkovú kanceláriu Niké rôznymi spôsobmi – cez internet, telefonicky alebo osobne na pobočke.

Tzv. Teleniké funguje sedem dní v týždni v pracovné dni od 8:00h do 20:00h a cez víkendy od 08:00 do 19:00h na telefónnom čísle 02/60269999. Tu môžete riešiť administratívu, zmluvy, finančné operácie (vklady, výbery) a podobne.

Niké má ďalej taktiež telefónne číslo na pomoc a podporu zákazníkom, čo nie je bližšie definované, no pravdepodobne tu môžete riešiť všetko, s čím máte nejaký problém v rámci internetového hrania na stránkach Niké a to 24 hodín denne, 7 dní v týždni na rovnakom čísle 02/60269999.

V prípade, že vám viac vyhovuje písaná komunikácia alebo nemôžete telefonovať, tak je k dispozícii kontaktný formulár v sekcii „napíšte nám“.

A ako sme spomínali vyššie, Niké má viac ako 600 pobočiek po celom Slovensku, kde prípadné problémy viete vyriešiť aj osobne.

Recenzie stávkových kancelárií

Na webe 7sport.sk nájdete recenzie všetkých relevantných stávkových kancelárií v našich končinách. Pozrite si, kde sa oplatí si založiť účet a porovnajte, ktorá stávková kancelária prináša najlepšie bonusy:

Zdroj: nike.sk

Zdieľaní
18+ Hrajte zodpovedne a pre zábavu❗️Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Viac tu.

Pin It on Pinterest