Tipsport liga: Sledujte HK Poprad – HC Košice 3:2 (VIDEO)

V zápase Popradu s Košicami musel o víťazovi rozhodnúť až predĺženie. Po sérii šancí na oboch stranách napokon rozhodol o extra bode pre Poprad presnou strelou Svitana. HK Poprad – HC Košice hokejový video záznam.

Slovenská hokejová Tipsport Liga (10.kolo)

HK Poprad – HC Košice 3:2 pp (0:0, 1:2, 1:0 – 1:0)

Góly a asistencie: 34. P. Svitana (Mlynarovič, Ulrych), 42. Kozák (Štrauch), 62. P. Svitana (Erving) – 24. Klhůfek (Bučko, Chovan), 26. Klhůfek (Bezúch)

HK Poprad: Vošvrda (Halo) – D. Brejčák (A), Ulrych, Kozák, Magovac, Erving, Kramár, Česánek, Fabian (C) – Štrauch, Mlynarovič, P. Svitana (A) – Karterud, Paukovček, Matis – Takáč, Zagrapan, Leclerc – Matúš Paločko, Matej Paločko

HC Košice: Škorvánek (Košarišťan) – Koch (A), Slovák, Repe, Ružička, Cibák, Bučko – Haščák, Chovan, Majdan – Bezúch, Skokan (C), Klhůfek – Belluš, Bortňák, Rapáč – Jokeľ, Suja (A), Milý

Východoslovenské derby HK Poprad – HC Košice

Popradu sa momentalne moc nedarí a ich výkony v posledných zápasoch sú veľmi kolísavé. Z posledných piatich zápasov dokázali vyhrať iba dva, a to nad Nitrou 5:0 a v Miškovci 2:3. Nakoniec však všetko dopadlo pre Poprad v zápase s Košicami dobre a získali dva body.

Naopak Košice sú na čele Tipsport ligy o skóre  pred Bystricou a podľa fanúšikov košického hokeja, hrajú najlepší hokej za posledné roky.


 ONLINE PRENOS: HK Poprad – HC Košice naživo (10.kolo Tipsport ligy)

Zdroj: tipsport, rtvs

Zdieľaní

Pin It on Pinterest