Oktagon 62 Frankfurt (12.10.) – zápasová karta, program, výsledky

Najväčší turnaj v histórii MMA je Oktagon 62 Frankfurt, ktorý videlo naživo na futbalovom štadióne takmer 60-tisíc divákov. Prečítajte si dôležité info o podujatí; zloženie fight card a výsledky.

Oktagon 62 Frankfurt

Oktagon MMA 62 Frankfurt bolo významné MMA podujatie, ktoré 12. októbra prilákalo 58 000 návštevníkov. Konalo sa na prestížnom futbalovom štadióne Deutsche Bank Park, kde sa predstavili špičkoví fighteri s hlavným duelom Eckerlin vs. Jungwirth, v ktorom triumfoval prvý menovaný.

Z česko-slovenských zemepisných šírok sme tu našli mená ako Patrik Kincl či Pavol Langer, no ani jeden z nich svoj súboj nezvládol.

Oktagon MMA Frankfurt (12.10.)

Oktagon 62 program MMA zápasov

Program MMA zápasov na Oktagone 62 bol viac než zaujímavý, pretože v hlavnom zápase sa stretli dve najväčšie hviezdy nemeckého bojového sveta MMA – Christian Eckerlin a Christian Jungwirth. Dominantné postavenie jednohlasným víťazstvom na body potvrdil Christian Eckerlin.

V strednej váhe si to o titul rozdali šampión Patrik Kincl proti už 10 rokov neporazenému zápasníkovi Kerimu Engizekovi, ktorému šnúru nepretrhol ani Kincl. Engizek triumfoval na body.

Na divácky najväčšom MMA turnaji reprezentoval Slovensko zápasník poloťažkej váhy Pavol Langer, ktorý sa v klietke stretol s írskym fighterom Willom Fleurym. Langer však už v prvom kole inkasoval K.O. od favorizovaného súpera.

Oktagon 62 fight card 🥊

Pozrite si v tabuľke nižšie výsledky kompletnej fight card na Oktagone 62.

OKTAGON 62 FRANKFURT
💥 HLAVNÉ ZÁPASY
Welterweight Christian Eckerlin – Christian Jungwirth na body
⚡ Middleweight Patrik Kincl – Kerim Engizek na body
HLAVNÁ KARTA
Lightweight Max Coga – Antun Račič K.O. 2. kolo
Featherweight Niko Samsonidse – Daniel Torres submisia 2. kolo
Heavyweight Lazar Todev – Adam Palasz TKO 2. kolo
Featherweight Max Holzer – Mohammed Trabelsi na body
⚡ Strawweight Katharina Dalisda – Mallory Martin na body
PRELIMS
Featherweight Mago Machaev – James Hendin na body
Light Heavyweight Pavol Langer – Will Fleury K.O. 1. kolo
Lightweight Hafeni Nafuka – Arijan Topallaj na body
FREE PRELIMS
Featherweight Deniz Ilbay – Michael Deiga Scheck TKO v 1. kole

Oktagon 62 výsledky

Výsledky Oktagonu 62 nájdete v našej fight card, ktorú pravidelne aktualizujeme po každom zápase.

Oktagon 62 Eckerlin vs Jungwirth

Na turnaji Oktagon 62 sa proti sebe stretnú dvaja najlepší zápasníci v Nemecku Christian Eckelin vs Christian Jungwirth. Iba jeden sa stane nemeckým MMA kráľom.

Eckerlin je bývalý profesionálny futbalista a šampiónom vo welterovej a strednej váhe v niekoľkých nemeckých organizáciách. Ako najväčšiu hviezdu nemeckej bojovej scény ho fanúšikovia milujú a teraz usiluje o získanie najcennejšieho titulu svojej kariére.

Jeho súper Jungwirth sa vyznačuje nevyčerpateľnou kondíciou a odolnosťou voči úderom. Svojim húževnatým a atraktívnym štýlom boja si získava srdcia fanúšikov, presadzujúc presvedčenie, že je lepšie vydržať v boji, než sa vzdať.

KURZY ❱ Výhra Eckerlin 1.60 – Výhra Jungwirt 2.22

Oktagon 62 MMA Patrik Kincl – Kerim Engizek

Oktagon kalendár pripravil zaujímavý stret, v ktorom sa Patrik Kincl, ako úradujúci šampión organizácie v strednej váhe, sa na Oktagone 62 bude snažiť o štvrtú úspešnú obhajobu.

Proti nemu v titulovom zápase nastúpi nemecký KO umelec Kerim Engizek. Súčasný šampión Oktagonu má na svojom konte 20 ukončení pred limitom. Jeho vyzývateľ má len o tri ukončenia pred limitom menej, čo naznačuje vyrovnaný súboj s možnosťou K.O..

KURZY ❱ Výhra Kincl 1.44 – Výhra Engizek 2.63

Ako sledovať Oktagon 62 live na mobile, TV, PC

Oktagon 62 môžete sledovať na viacerých zariadeniach vrátane mobilného telefónu, televízora a počítača. Na mobile a TV môžete využiť streamingové služby, ktoré ponúkajú prenos Oktagon livestream a to prenos stávkovej kancelárie Tipsport alebo platené PPV cez Oktagon TV.

V TV je možné sledovať Oktagon prostredníctvom športového plateného kanálu (Premier Sport 3).

Oktagon 62 live stream zadarmo

Najjednoduchšou možnosťou, ako sledovať MMA Oktagon 62 je cez live stream vysielanie stávkovej kancelárie Tipsport. Tá ponúka turnaj naživo pre registrovaných hráčov na TV Tipsport.

Tí, ktorí sa zaregistrujú majú možnosť sledovať internetovú televíziu 7 dní celkom zadarmo, a vysielanie si spustia cez aplikáciu na mobile, tablete alebo prostredníctvom prehliadača na PC.

Návod, ako spustiť Oktagon 62 online prenos zadarmo na TV Tipsport

  1. Registrujte sa v Tipsporte a prihláste sa.
  2. Zvoľte sekciu „LIVE“ a v ponuke športov vyberte „BOJOVÉ ŠPORTY“.
  3. Spustite zápas, ktorý chcete sledovať, kliknutím na „STREAM“.

Zaregistrujte sa, sledujte turnaj zadarmo a máte nárok na atraktívny bonus 20 € bez vkladu, ktorý môžete využiť na svoje prvé stávky. Navyše, pri prvom vklade môžete získať vstupný bonus vo výške 100 % až do maximálnej sumy 4 000 €.

TV Tipsport live stream online player

Oktagon MMA Frankfurt priamy prenos v TV

Fanúšikovia MMA majú príležitosť vidieť Oktagon z Frankfurtu v priamom prenose v TV na športovej stanici Premier Sport 3 live.

Pre spustenie prenosu v TV je však potrebné si zakúpiť extra balík, ktorý stojí 15,99€.

MMA Oktagon 62 PPV online

Jednou z možností pre sledovanie turnaja MMA Oktagon 62 je cez PPV (Pay-Per-View), ktorú si zakúpite na stránke oktagon.tv.

Tento prístup zaručuje vysokú kvalitu prenosu a komentované vysielanie za cenu 12,99 €. Diváci môžu zápas sledovať na počítači, tablete alebo mobile.

Tí, ktorí chcú pozerať turnaj mimo Česka a Slovenska môžu využiť streamovaciu službu DAZN live pre rovnaký zážitok.

Oktagon 62 vstupenky

Ak plánujete navštíviť futbalový štadión vo Frankfurte a zažiť na ňom fantastickú MMA atmosféru, tak vstupenku na Oktagon 62 si zakúpite na stránke www.ticket-onlineshop.com.

Cena lístkov sa pohybuje od 29€ až po VIP lístky za 3 999€ čo znamená, že si môžete vybrať podľa svojich finančných možností.

Oktagon 62 kurzy, stávky a bonus zadarmo

Kurzy na turnaj Oktagon 62 a stávky na zápasy nájdete u všetkých stávkových kanceláriách na Slovensku. U nich máte možnosť získať fantastické vstupné bonusy, ktoré umožňujú získať výhry bez rizika straty vlastných peňazí.

Registrovaní aktívni hráči na platforme TV Tipsport majú jedinečnú možnosť sledovať zápasy Oktagon live na TV Tipsporte zdarma.

Zatipujte si v stávkovej kancelárii Tipsport a berte 20€ bonus zadarmo určený pre nových hráčov. Využite všetky bonusy a zvýšte šancu na víťazstvo.

STAVTE SI NA OKTAGON S BONUSOM
TIPSPORT 20 € bez vkladu STAV SI ›
FORTUNA 30 € bez rizika STAV SI ›
DOXXBET 20 € bez rizika STAV SI ›
NIKÉ 20 € zadarmo STAV SI ›
SYNOTTIP 40 € bez rizika STAV SI ›
Zodpovedné hranie [18+]

Oktagon MMA 62 dnes

Buďte informovaný o všetkom, čo sa deje na Oktagone MMA 62 a sledujte najnovšie aktuality, výsledky a zaujímavosti prostredníctvom oficiálneho webu a sociálnych sietí organizácie.

Získajte čerstvé informácie o zápasníkoch, pripravovaných turnajoch a ďalších podrobnostiach, ktoré sú cenné pre fanúšikov MMA.

Zdroj: oktagonmma.com, youtube.com, tipsport.sk

Zdieľaní
18+ Hrajte zodpovedne a pre zábavu❗️Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Viac tu.

Pin It on Pinterest