To najlepšie z MMA (6. január) – Muradov vs. Carlos Junior na UFC Fight Night!

Vo svete MMA sa deje veľké množstvo udalostí, ktoré je nie vždy jednoduché zachytiť. Prinášame vám prehľad tých najdôležitejších a najzaujímavejších informácií, ktoré sa v prostredí MMA udiali za posledný týždeň. Dnes aj o potvrdenom zápase Makhmud Muradov vs Carlos Junior. 

Muradov spoznal dátum a miesto konania ďalšieho zápasu. Jiří Procházka sa vyjadril o svojom ďalšom súperovi, Jorge Masvidal sa stal bojovníkom roka a mnoho ďalšieho v novinkách z MMA.

UFC Fight Night: Muradov vs Carlos Junior

Dlho špekulované informácie sa pred pár dňami stali realitou. Makhmud Muradov konečne spoznal meno svojho ďalšieho súpera v prestížnom UFC. Stane sa ním 14. v UFC rebríčkoch Carlos Antonio Junior, ktorý mal pôvodne bojovať s Bradom Tavaresom.

Súboj sa uskutoční 15. marca na turnaji UFC Fight Night 170 v Brazílii. Muradova pravdepodobne čaká zatiaľ najťažší zápas kariéry.

TIP ❱ Posledný zápas Muradova v UFC ›

Jiří Procházka by šiel najradšej do UFC

Najvyššie postavený Čech vo svetových rebríčkoch MMA a šampión polo-ťažkej váhy organizácie Rizin, Jiří Procházka zvládol svoju obhajobu proti C.B. Dollawayovi. Veterána UFC stihol ukončiť skvelým K.O. už v prvom kole a potvrdil svoju dominanciu v ázijskej organizácii.

Bolo jasné, že tento zápas bude v Rizine posledný a Procházka bude chcieť postúpiť na ďalší level.

Podľa jeho slov jeho tím momentálne rokuje s dvoma najlepšími organizáciami na svete Bellator a UFC. Prioritou „Denisy“ je samozrejme UFC, kde však nechce začínať úplne od nuly, ale chce dostať hneď lepších súperov, ktorých môže začať zametať.

Connor McGregor ako náhradník v súboji Nurmagomedov vs Ferguson

Titulový súboj Nurmagomedov vs Ferguson je momentálne naplánovaný na 18. apríla 2020 na turnaji UFC 249. Už z minulosti však vieme, že tento súboj sa stále nemusí podariť, keďže už niekoľkokrát bol zrušený.

Ak by sa táto situácia zopakovala, do hry by určite vstúpil kontroverzný Connor McGregor, ktorý by mohol poslúžiť ako náhradník a ktorý sa netají tým, že túži po odvete s Nurmagomedovom.

Túto alternatívu potvrdil aj prezident UFC Dana White. McGregor však musí najskôr poraziť Donalda Cerroneho na turnaji UFC 246.

POZRITE SI ❱ Všetko o UFC 246 ›

Nick Diaz znova v UFC?

Brat Nate Diaza, ktorý pred pár mesiacmi prehral s Jorge Masvidalom zápas o pás BMF v UFC, Nick Diaz sa možno vráti do UFC. Naznačil to prezident organizácie Dana White, ktorý poznamenal, že ak sa chce Nick vrátiť do klietky má dať vedieť.

Musí to však skutočne chcieť, keďže MMA nie je šport kde sa dá ísť na pol plynu.

Nick Diaz nezápasil v klietke od roku 2015, no podľa kuloárnych informácií v poslednej dobe premýšľa nad návratom a súbojom s Masvidalom.

Zdroje: mmashorties.cz, mmajunkie.com, sherdog.com, fights.cz

Zdieľaní

Pin It on Pinterest