MMA program zápasov a turnajov – Január 2020!

Zmiešané bojové umenia, alebo v skratke MMA si čoraz viac začínajú získavať popularitu nie len na Slovensku a v Čechách, ale po celom svete. Na tie najprestížnejšie turnaje sa chodia pravidelne pozerať desiatky tisíc ľudí a z bojovníkov sa postupne stávajú športové hviezdy. My, vám dnes prinášame MMA program a prehľad tých najdôležitejších podujatí na mesiac Január. 

Program MMA zápasov a turnajov – Január 2020

One Championship 106: A New Tomorrow

  • 10. január 2020
  • Impact Arena, Bangkok

Ázijská organizácia One Championship je známa tým, že svoje turnaje veľmi rada umiestňuje na začiatok mesiaca. V tomto trende nepoľavuje ani v novom roku, keď sa predstaví so svojím historicky 106. galavečerom s podtitulom A New Tomorrow.

Hlavný zápas na tomto turnaji obstarajú zápas v mušej váhe Rodtang vs Haggerty. Okrem tohto súboja nás však určite čakajú ďalšie zaujímavé zápasy.

Ako a kde sledovať MMA naživo? ›

 TOP MMA program na Január: UFC 246 McGregor vs Cerrone

  • 18. január 2020
  • T-Mobile Aréna, Las Vegas

Treba poznamenať, že svetoznáme UFC odštartuje rok 2020 v poriadne veľkom štýle. Do klietky sa totiž vracia stratený syn organizácie a najviac kontroverzný MMA zápasník všetkých čias, Connor McGregor.

Ten, sa postaví proti Donaldovi Cerronemu, ktorý bude jeho vôbec prvou prekážkou za ďalšou odvetou s neporazeným Khabibom Nurmagomedovom.

Záujem o tento zápas je obrovský, čoho dôkazom sú aj čísla predajov. Aj napriek tomu, že turnaj nie je tak kvalitný ako UFC 245, predalo sa oveľa viac lístkov a pay-per-view. My veríme, že sa McGregorovi podarí vyhrať a opäť sa vráti do zápasového kolotoča.

Všetko o turnaji UFC 246 ›

UFC Fight Night: Blaydes vs Dos Santos

  • 25. január 2020
  • PNC Aréna, Raleigh

V roku 2020 bude pokračovať aj populárna séria turnajov UFC Fight Night, na ktorých sa v minulosti predstavil aj nám dobre známy Makhmud Muradov, ktorému sa podarilo vyhrať už 2 zápasy v UFC.

Na tomto turnaji sa však nepredstaví, no tešiť sa môžeme na poriadne nabitú zápasovú kartu, ktorej vyvrcholenie priniesie súboj Blaydes vs. Dos Santos. Obaja patria medzi tie najlepšie ťažké váhy sveta.

Víťazstvo bude určite pre nich nesmierne dôležité, keďe ich môže priblížiť ku titulovému zápasu.

Program organizácie Oktagon na rok 2020 ›

Bellator 238: Budd vs Cyborg

  • 25. január 2020
  • The Forum, Inglewood

So svojimi hlavnými turnajmi pokračuje v roku 2020 aj druhá najväčšia MMA organizácia na svete, Bellator. Hlavné číslované turnaje sa po dlhšej odmlke vracajú do Ameriky, kde nás čaká galavečer s poradovým číslom 238.

Hlavným zápasom tohto večera bude titulový súboj ženskej featherweight divízii medzi Juliou Budd a Cris Cyborg.

One Championship 107: Fire and Fury

  • 31. január 2020
  • Mall of Asia Arena, Manila, Filipíny

Mesiac Január zakončí ďalší MMA turnaj organizácie One hampionship, tentokrát s poradovým číslom 107. Na ňom sa v hlavnom zápase večera proti sebe postavia v titulovom zápase v slamovej váhe držiteľ opasku Joshua Pacio proti vyzývateľovi Alexovi Silvovi.

Všetko čo potrebujete vedieť o MMA ›

Zdroj: mmajunkie.com, sherdog.com

Zdieľaní

Pin It on Pinterest