To najlepšie z MMA (1. december) – Connor McGregor sa vracia do UFC!

Vo svete MMA sa deje veľké množstvo udalostí, ktoré je nie vždy jednoduché zachytiť. Prinášame vám prehľad tých najdôležitejších a najzaujímavejších informácií, ktoré sa v prostredí MMA udiali za posledný týždeň.

Slovenský talent Ľudovít Klein v UFC, McGregor sa vracia do UFC, Floyd Mayweather a Dana White chystajú niečo veľké a ďalšie novinky z MMA!

Connor McGregor sa vracia do UFC

Dlhé špekulácie o návrate Connora „The Notorious“ McGregora do UFC sú zdá sa na konci. Včera večer totiž prestížny novinár, Brett Okamoto, ktorý má veľmi blízko ku promotérovi UFC Dana Whiteovi potvrdil, že návrat bývalého šampióna je istý. Podľa jeho slov by mal McGregor nastúpiť do zápasu proti Donaldovi Cerronovi na turnaji UFC 246, ktorý sa bude konať 18. januára v Las Vegas!

TIP ❱ Sledujte Muradova vo svojom druhom zápase UFC ›

Connor McGregor sa vracia do UFC
Connor McGregor v zápase proti Donaldovi Cerrone

Zápas Khabib Nurmagomedov vs Tony Ferguson sa blíži

Doteraz neporazený šampión ľahkej váhy Dagestanec Khabib Nurmagomedov bude v blízkej dobe opäť obhajovať svoju doteraz neotrasiteľnú pozíciu jednotky. Jeho súperom bude Tony Ferguson, ktorý nepozná prehru od roku 2012 a svoju titulovú šancu si preto určite zaslúži.

TIP ❱ Ako sledovať MMA naživo?

To, kedy presne sa tento zápas uskutoční je však otázne, keďže už štyrikrát bol zrušený z rôznych dôvodov. UFC však hlási, že súboj dvoch v súčasnosti najlepších ľahkých váh sveta je naplánovaný na 18. apríla 2020. 

Zápas Nurmagomedov vs Ferguson je na spadnutie
Khabib Nurmagomedov vs Tony Ferguson

RCC plánuje s Česko – Slovenskými MMA bojovníkmi veľké veci

Ruská organizácia RCC je považovaná za jednu z tých kvalitnejších MMA organizácií na svete. Doteraz však vo veľkej miere uprednostňovala svojich vlastných bojovníkov. To, by sa však malo v najbližšej dobe zmeniť, keďže chce svoje brány ešte viac otvoriť aj pre Česko – Slovenských bojovníkov a hlavne organizáciu OKTAGON MMA.

Tieto plány potvrdil tréner Martin Wodecki, ktorý má s ruskou organizáciou výborné kontakty. Podľa jeho slov má RCC veľký záujem o zápasy šampióna ťažkej váhy Michala Martínka, šampióna welterovej váhy Dávida Kozmu či Attilu Végha.

TIP ❱ Program MMA zápasov a turnajov ›

Ruská organizácia RCC
Organizácia RCC chce začať loviť v Česko – Slovenských vodách

Dustin Poirier sa vráti do UFC. Chce McGregora!

Po tom, čo Dustin Poirier prehral titulový zápas s Khabibom Nurmagomedovom naznačoval, že možno plánuje ukončiť svoju bohatú MMA kariéru. Tieto myšlienky však časom vyprchali a po vyliečení zo zranenia, ktoré utrpel práve v zápase so šampiónom ľahkej váhy, chce bojovať opäť. No a vyzerá to tak, že jeho návrat do klietky bude skutočne veľkolepý, keďže Dustin Poirier volá len po veľkých menách, keď prehlásil:

Ak mi dáte Connora McGregora, Natea, Khabiba alebo Fergusona prijmem to. Chcem len veľké zápasy.

Dustin Poirier plánuje návrat do klietky. Chce Connora McGregora
Dustin Poirier chce zápasiť len s veľkými menami

Zdroj: fights.cz, mmashorties.cz, mmajunkie.com

Zdieľaní

Pin It on Pinterest