Tipsport recenzia stávkovej kancelárie – výhody, založenie účtu, bonusy, kurzy, vklady a výbery, kontakt

Tipsport je najväčšia stávková kancelária na Slovensku. V našom článku vám prinášame recenziu spoločnosti Tipsport, aké sú jej výhody, aké bonusy ponúka pre svojich hráčov, ako prebieha založenie účtu, vklady a výbery, aká je kurzová ponuka a ďalšie informácie na jednom mieste. 

VYSKÚŠAŤ TIPSPORT ▷

Tipsport recenzia

Tipsport recenzia vám prezradí odpovede na všetky vaše otázky ohľadom tejto stávkovej kancelárie. Tipsport je dnes u nás najväčšia stávková kancelária, ktorá pôsobí na Slovensku od roku 2006, keď kúpil stávkovú kanceláriu DOXXbet aj so stovkami pobočiek na celom území SR.

Najväčší rozmach zaznamenala však po spustení internetového stávkovania. Tipsport bonusy na stávky pre hráčov, najväčšia komunita tipérov, online televízia TV Tipsport či atraktívne súťaže sú veľkým lákadlom pre množstvo tipérov.

V článku nájdete

Tipsport sk stávková kancelária

Pozrite si prehľadnú vizitku stávkovej kancelárie Tipsport v nasledujúcej tabuľke:

TIPSPORT STÁVKOVÁ KANCELÁRIA
Webstránka www.tipsport.sk
Mobilný web www.m.tipsport.sk
Vstupný bonus 4 000 € + 20 € zadarmo
Produkty Kurzové stávky, Kasíno, Krypto, Fantasy
Funkcie Cashout, BetBuilder, Extratip, Uzavretie príležitosti, Stornovanie
Možnosti vkladu Platobná karta, Bankový prevod, Vklad na pobočke, Paysafecard, SMS vklad, Skrill
Možnosti výberu Bankový prevod, Výber na pobočke
Overenie účtu Online, Na pobočke
Živé prenosy TV Tipsport
Aplikácia Android, iOS
Kontakt TIPSPORT  SK a.s., J. Kalinčiaka 14, Žilina 010 01, Telefón: +421 (41) 562 00 92
Hodnotenie 9/10

Výhody stávkovej kancelárie Tipsport

Stávková kancelária Tipsport má viaceré výhody, čím sa odlišuje od ostatných stávkových kancelárií na Slovensku.

  • Vysoký vstupný bonus + bonus zadarmo
  • Bohatá kurzová ponuka
  • Športové prenosy na TV Tipsport
  • Exkluzívne prenosy na TV Tipsport (Oktagon, MS v hokeji)
  • Tipovanie bez manipulačného poplatku
  • Ázijské hendikepy
  • Vernostný program
  • Mobilná aplikácia
  • Ázijské hendikepy
  • Funkcia „Cash out“
  • Funkcia „Uzavretie príležitosti“
  • Funkcia „Stornovanie tiketu“
  • Viacero možností vkladov a výberov
  • Najväčšia komunita tipérov
  • Fórum, Tiket aréna, Analýzy, Blogy, Súťaže

Nevýhody stávkovej kancelárie Tipsport

Okrem výhod má stávková kancelária Tipsport aj určité nevýhody, na ktorých ešte môže popracovať.

  • Menšia ponuka e-sport stávok
  • Minimálny vklad cez elektronickú peňaženku Skrill je 40 eur

Založenie účtu v Tipsporte

Pre účasť na internetovom tipovaní v Tipsporte je potrebná registrácia a vytvorenie hráčskeho účtu. Táto registrácia je úplne zdarma a bez akýchkoľvek ďalších záväzkov či poplatkov. Registrácia vám nezaberie viac ako 10 minút a overovací proces vašej identity nezvykne trvať viac ako 24 hodín.

CHCEM SA REGISTROVAŤ ▷

Návod, ako sa registrovať v Tipsporte

  1. Navštívte stránku www.tipsport.sk
  2. V pravom hornom rohu kliknite na políčko „Registrácia“
  3. Vyplňte a odošlite registračný formulár
  4. Kliknutie na odkaz vo vašej emailovej schránke
  5. Uskutočnite prvé prihlásenie na stránku Tipsportu (po tom, čo vám Tipsport pošle jednorazové heslo na vaše telefónne číslo)
  6. Urobte finálnu aktiváciu účtu cez link, ktorý vám Tipsport pošle na email
  7. Prihláste sa do svojho profilu s automaticky vygenerovaným dočasným heslom, ktoré vám Tipsport pošle cez SMS
  8. Registrácie prebehla úspešne, teraz si môžete zvoliť svoju prezývku a heslo

Pokiaľ si nebudete v jednotlivých krokoch istý, nemusíte sa báť, Tipsport vás o všetkých postupoch a krokoch počas registrácie informuje aj prostredníctvom inštrukcií v emailových správach.

Tipsport online registrácia
Tipsport online registrácia (zdroj: tipsport.sk)

Overenie identity v Tipsporte

Na to, aby ste mohli tipovať a získať vstupné bonusy, je potrebné ešte vyplniť svoje osobné údaje a uveriť vašu totožnosť.

Vo svojom profile je nutné vyplniť údaje, ako sú štátne občianstvo, rodné číslo, prípadne titul pred menom a za menom. Taktiež musíte potvrdiť, či ste alebo nie ste politicky exponovaná osoba, prípadne či ňou je niekto z vašej rodiny alebo z obchodných partnerov.

V druhej časti overovania totožnosti je potrebné nahrať 2 doklady vašej totožnosti. Tipsport akceptuje nasledovné doklady: občiansky preukaz, cestovný pas, vodičský preukaz, kartička poistenca.

Tieto doklady je potrebné naskenovať a nahrať do systému. Tipsport ich overí, zvyčajne do 24 hodín a po overení obdržíte email, že overenie identity prebehlo úspešne a môžete tipovať a naplno využívať výhody registrovaných hráčov.

Tipsport bonusy pre nových hráčov

Bonusy pre nových hráčov sú dnes už samozrejmosťou takmer v každej stávkovej kancelárii na Slovensku a Tipsport nie je výnimkou. Pozrite sa spolu s nami na to, aké bonusy vás čakajú a čo môžete získať.

Tipsport bonus 20 € za registráciu

Stávková kancelária Tipsport rozdáva novým hráčom atraktívny bonus 20 eur len za registráciu, alebo inak povedané aj bonus bez vkladu. Stačí sa zaregistrovať, overiť svoj účet a doplniť potrebné osobné údaje.

ZÍSKAŤ BONUS 20 EUR ▷

Následne dostanete bonus 30 eur v podobe Netov. Keďže 1 Net = 1 cent, na hráčky účet obdržíte celkovo 2000 Netov. Tento bonus môžete použiť na svoje prvé stávky, akurát je na tikete potrebné zmeniť Eurá na Nety. Pokiaľ je váš tiket výherný, na účet sa vám pripíšu už peniaze v eurách.

Pokiaľ chcete premeniť 2000 Netov na eurá, odporúčame ich vsadiť na tiket s kurzom 1.01, vďaka čomu minimalizujete riziko.

Tipsport bonus 4000 € za vklad

Akonáhle sa zaregistrujete a uskutočníte prvý vklad, získate vstupný bonus v hodnote 100% Vášho prvého vkladu a to až do výšky 4000 €. Pre získanie vstupného bonusu je potrebné prestávkovať určitú sumu s minimálným kurzom. Pre výpočet nároku na vstupný bonus si pozrite nasledujúcu tabuľku:

TIPSPORT VSTUPNÝ BONUS ZA VKLAD
Vklad Do 100€ Do 400€ Nad 400€
Požadovaný obrat 6x (v+b) 8x (v+b) 10x (v+b)
Kurz stávok 1.50:1 3.00:1 5.00:1
Denný limit 40 € 200 € 1500 €
Max. bonus 100 400 € 4000 €

Tipsport vernostný program

Okrem vyššie spomínaných bonusov si Tipsport pre svojich hráčov pripravil aj vernostný program, ktorý odmeňuje aktívnych tipérov.

Po každých 10 dňoch, kedy si podáte tiket s kurzom 1.50 a vyšším, dostanete Nety ako bonus za tipovanie, pričom dni nemusia ísť po sebe a započítavajú sa vám aj nevýherné tikety. Čím viac teda budete tipovať, tým vyššiu odmenu môžete získať. Ak za 10 dní pretipujete napr. 10 eur, získate bonus 5 Netov. Ak za 10 dní pretipujete až 1600 eur a viac, získate maximálnu odmenu až 800 Netov.

Po získaní niekoľkých bonusov dostanete navyše prémiu v hodnote až 30% z doposiaľ získaných bonusov. Prémiu môžete získať postupne po nasledujúcom počte bonusov za tipovanie: 2, 4, 7, 10, 15, 20, 30, 50, 100, atď.

Výšku bonusu za množstvo pretipovaných peňazí v priebehu 10 dní s kurzom 1.50 a vyšším si môžete pozrieť v nasledujúcej tabuľke.

TIPSPORT VERNOSTNÝ PROGRAM
Stávky Bonus v Netoch
10 € a viac 5
20 € a viac 10
40 € a viac 20
60 € a viac 30
80 € a viac 40
160 € a viac 80
400 € a viac 200
800 € a viac 400
1600 € a viac 800

Tipsport Nety zadarmo

Tipsport Nety zadarmo môžete získať aj v rôznych súťažiach, ktoré si Tipsport pravidelne pripravuje pre svojich hráčov, ako sú napríklad Tipliga, TipCup, Pyramída, rôzne Tipovačky ku výnimočným športovým akciám a ďalšie súťaže.

Nety môžete získať aj za písanie analýz ku jednotlivým stávkam. Pokiaľ sú vaše analýzy úspešné, čítané a inšpiruje sa nimi dostatočné množstvo tipérov, môžete získať Nety zadarmo.

Kurzová ponuka Tipsport

Kurzová ponuka v Tipsporte je veľmi bohatá a vyberie si z nej naozaj každý. Nájdete tu vypísané kurzy na najväčšie športové súťaže a podujatia na svete, ako sú MS vo futbale, Letné olympijské hry, MS v hokeji či futbalovú Premier League, hokejovú NHL a ďalšie.

Kurzy v Tipsporte sú však prispôsobené pre tipujúcich na Slovensku a v Česku, čo znamená, že okrem veľkých podujatí, si tu môžete staviť aj na domáce súťaže vo futbale, hokeji, florbale, volejbale, hádzanej ale i na menej populárne športy ako sú snooker či šípky.

Spoločenské stávky v Tipsporte

Tipsport nevypisuje kurzy len na športové stávky, ale takisto na rôzne iné udalosti, tzv spoločenské stávky. Nájdete tu napríklad stávky na voľby, kurzy na počasie, ale i rôzne súťaže ako sú Let´s Dance či Eurovision.

Tipsport funkcie: Cashout, BetBuilder, Stornovanie

Stávková kancelária Tipsport je považovaná za jednotku na Slovensku i v Česku a to aj vďaka rôznym funkciám, ktoré ponúka pre svojich zákazníkov. Sú to funkcie ako cashout, betbuilder, uzavretie príležitostí na tikete či jeho stornovanie. Jednotlivé funkcie si podrobnejšie rozpíšeme nižšie.

Cashout

Cashout sa dá nazvať inak aj „predaj tiketu“ a ide o funkciu, ktorá umožňuje uzavrieť tiket skôr, aj keď sa neskončili ešte všetky zápasy, čo sú na tikete. V praxi to znamená, že ak máte na tikete 4 zápasy, z ktorých 3 sa už odohrali, môžete využiť cashout a uzavrieť tiket bez toho, aby ste museli čakať na výsledok posledného zápasu.

Funkcia funguje ako pre SOLO, tak aj AKU stávky. Tipsport navyše ponúka možnosť čiastočného cashoutu, ktorý znamená, že si necháte vyplatiť časť výhry a zvyšná časť ostáva stále v hre.

Tipsport cashout tiketu
Tipsport cashout tiketu (zdroj: tipsport.sk)

BetBuilder

BetBuilder je pomerne nová funkcia, s ktorou prišla stávková kancelária Tipsport a u hráčov sa stala veľmi obľúbená. BetBuilder umožňuje kombinovať jednotlivé príležitosti z jedného zápasu na jednom tikete. Bežne je možné z každého zápasu uzavrieť len jednu stávkovú príležitosť, betbuilder však v tomto mení hru.

Momentálne je v Tipsporte možné použiť funkciu betbuilder pre vybrané futbalové a hokejové súťaže, pričom Tipsport uvažuje o rozšírenie tejto funkcie aj do iných športov a súťaží.

Tipsport Betbuilder
Tipsport Betbuilder (zdroj: tipsport.sk)

Uzavretie príležitosti

Funkcia „uzavretie príležitosti“ vám umožňuje uzavrieť akúkoľvek príležitosť na tikete a to aj v prípade, že zápasy na ňom sa vôbec nevyvíjajú podľa vašich predstáv. Treba ale počítať s tým, že podľa vývoja zápasu sa pohybujú aj jednotlivé kurzy, pri ktorých môžete zápas uzavrieť. Môže sa tak stať, že budete uzatvárať zápas s negatívnym kurzom, teda nižším ako je 1.00.

Stornovanie tiketu

V stávkovej kancelárii Tipsport je možné aj stornovanie tiketu, ale jeho podmienky sa líšia podľa toho, kde a aký tip tiketu podávate. Tikety, na ktorých sú LIVE stávky, nie je možné stornovať. Pokiaľ chcete stornovať tiket, na ktorom sú prematch stávkové príležitosť a uzavreli ste ho online, máte na stornovanie 1 minútu. Pokiaľ takýto tiket uzavriete na pobočke, na stornovanie máte až 10 minút.

MIX tiket: LIVE + prematch

Len nedávno spustil Tipsport funkciu „MIX tiket“, ktorá umožňuje kombinovať LIVE + prematch stávkové príležitosti. Pokiaľ si teda skladáte tiket z predzápasových príležitostí, ale hodí sa vám k tomu aj nejaká LIVE stávková príležitosť, je možné ich nakombinovať.

Extratip

Extratip je špeciálna funkcia stávkovej kancelárie Tipsport, ktorá funguje tak, že ak si zvolíte 9 stávkových príležitostí, tak si môžete zvoliť aj desiatu príležitosť a následne jeden tip s najnižším kurzom označený ako extratip (EX). Tento 10. tip však musí byť s kurzom 1.25 a nižším a pokiaľ by vám nevyšiel, Tipsport vám vyplatí celú výhru, ktorá bude znížená len o kurz nachádzajúci sa pri extratipe.

Tipsport vklady a výbery

Pokiaľ vás zaujíma, aké možnosti ponúka Tipsport pre vklady a výbery, pozrite si nižšie prehľad všetkých spôsobov, ako môžete peniaze vložiť na svoj hráčsky účet a ako tieto peniaze následne vybrať.

Ako vložiť peniaze do Tipsportu

Pre vloženie peňazí do Tipsportu je možné využiť tuzemský bankový prevod, vklady na pobočke, zrýchlené prevody cez SporoPay, VÚB ePlatby, TatraPay, UniCredit Bank alebo Poštovú banku. Možnosťou sú takisto platobné karty VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, služba Paysafecard či Skrill alebo SMS vklad.

MOŽNOSTI VKLADU
Spôsob Poplatok Doba spracovania Min. vklad
Platobná karta Zadarmo Okamžite 1 €
ePlatba Zadarmo Okamžite 1 €
Bankový prevod Zadarmo Do 48 hodín 1 €
Pobočka Zadarmo Okamžite 1 €
Skrill Zadarmo Okamžite 40 €
SMS vklad Zadarmo Okamžite 5 €
Paysafecard 5% z vkladu Okamžite

Ako vybrať peniaze z Tipsportu

Vybrať peniaze z Tipsportu je možné na pobočke, cez Skrill, prostredníctvom bankového prevodu alebo cez službu Paysafecard. Minimálnu čiastku výberu si môžete pozrieť v tabuľke nižšie, maximálna hodnota výberu bankovým prevodom je 100 000 €, cez Skrill 10 000 €, cez paysafecard 2 500 € a na pobočkách 1 000 €.

MOŽNOSTI VÝBERU
Spôsob Poplatok Doba spracovania Min. výber
Bankový prevod Zadarmo Okamžite 5 €
Pobočka Zadarmo Okamžite 1 €
Skrill Zadarmo Do 48 hodín 40 €
Paysafecard Zadarmo Okamžite 40 €

Športové live prenosy na TV Tipsport

Stávková kancelária Tipsport je u ľudí veľmi obľúbená aj preto, lebo ponúka športové live prenosy na svojej TV Tipsport.

Podmienky pre sledovanie TV Tipsport sú jednoduché. Po registrácii máte všetky prenosy dostupné na 7 dní zadarmo, následne je potrebné si staviť minimálne 1,20 eur za mesiac.

Výnimkou je najvyššia česká futbalová súťaž, kde sú podmienky iné a to konkrétne je potrebné mať stavené 0,20 eur v deň zápasu (alebo predchádzajúci deň) alebo zostatok 4 eurá na hráčskom účte.

TV Tipsport live stream online player

Pre sledovanie TV Tipsport sa stačí  len prihlásiť do internetovej stávkovej kancelárie na stránke www.tipsport.sk, zvoliť kategóriu TV a vybrať si v TV programe nižšie zápas, ktorý chcete sledovať.

TIP ❱ Viac o TV Tipsport nájdete TU ›

Na online TV Tipsport nájdete množstvo priamych prenosov z rôznych športov, ako je futbal, hokej, tenis, mma ale napríklad aj šípky či lyžovanie. Podrobný zoznam vysielaných športov a súťaží si môžete pozrieť v tabuľke nižšie.

ŠPORTOVÉ PRENOSY NA TV TIPSPORT
FUTBAL Česká Fortuna Liga, La Liga, El Clasico , Serie A, Bundesliga, Ligue 1, FA Cup, Anglický ligový pohár, Copa del Rey, Coppa Italia, DFB Pokal, Coupe de la Ligue, MLS
HOKEJ MS v hokeji, Tipos Extraliga, Tipsport Extraliga, NHL, KHL, hokejová LM, Eliteserien
TENIS Turnaje ATP a WTA, Australian Open, French Open, Wimbledon, US Open, Turnaj majstrov, Davis Cup, Fed Cup, Laver Cup, Challenger, ITF
MMA Oktagon MMA, UFC, KSW
MOTO Moto GP
CYKLISTIKA  Tour de France, MS Cyklokros, Paríž Roubaix
LYŽOVANIE SP v alpskom lyžovaní
BASKETBAL NBA, Nemecká liga, Euroliga
ĎALŠIE NFL, baseball, MLB, hádzaná, volejbal, šípky, florbal, stolný tenis

Tipsport aplikácia a mobilné tipovanie

Stávková kancelária Tipsport má vytvorenú vlastnú aplikáciu, vďaka ktorej sa stane mobilné tipovanie pre vás ešte jednoduchšie a zábavnejšie. Aplikáciu je možné stiahnuť na webe stávkovej kancelárie a to pre operačné systémy Android aj iOS (iPhone, iPad).

K dispozícii je aj mobilná webová aplikácia na m.tipsport.sk, ktorá funguje aj pre ostatné operačné systémy ako je Windows Phone alebo BlackBerry.

Výhody mobilnej aplikácie Tipsport

  • Kompletná kurzová ponuka na jednom mieste
  • Užívateľsky priateľské prostredie aplikácie
  • Rýchle a jednoduché vklady a výbery
  • Množstvo live prenosov na TV Tipsport
  • Dostupné všetky tipovacie funkcie
  • Kompatibilita s Android aj iOS
  • Najväčšia komunita tipérov (Tiker aréna, súťaže, analýzy, fórum, blogy)
  • Štatistiky a tipérsky servis (H2H, tracker, štatistiky, výsledky)
  • Všetky nastavenia na jednom mieste
  • Možnosť nastavenia obľúbených športov v kurzovej ponuke
Tipsport v mobile kurzy, výsledky, live stream
Tipsport v mobile kurzy, výsledky, live stream (zdroj: tipsport.sk)

Tipsport casino

Registrovaní hráči majú možnosť využiť okrem športového stávkovania aj Tipsport casino. V ňom si môžete zahrať výherné automaty, ruletu alebo blackjack. Tipsport kasíno je známe najmä vďaka svojim pravidelným promo akciám, ktoré prináša pre svojich zákazníkov.

VYSKÚŠAŤ TIPSPORT KASÍNO ▷

Podobne ako u športového stávkovania, i tu môžete využiť Tipsport kasíno bonusy, ktoré je niekedy možné kombinovať práve s bonusmi pre športové stávky.

TIP ❱ Pozrite si podrobnú recenziu Tipsport casina ›

Tipsport pobočky

Pobočky stávkovej kancelárie Tipsport sa nachádzajú po celom Slovensku takmer v každom meste. Celkovo ich je viac ako 300, pričom otváracie hodiny v pracovné dni majú od 08:00 do 22:00. Otváracia doba sa však môže líšiť od danej prevádzky.

Na kamenných pobočkách Tipsportu môžete využiť niekoľko služieb ako kontrola tiketu, vklad a výber na hráčsky účet, zakúpenie Paysafecard, vyzdvihnutie lístkov z Ticketportal alebo zapojenie sa do číselnej lotérie.

Tipsport kontakt

Zákaznícku podporu stávkovej kancelárie Tipsport je možné kontaktovať cez email na adrese podpora@tipsport.sk alebo telefonicky na čísle +421 41 562 00 91 a to 7 dní v týždni od 8:00 do 2:00 ráno. Po 22. hodine môžete využiť e-mail alebo chat. Pri reklamáciách, ktoré sa týkajú hier kasína, použite email hry.reklamacie@tipsport.sk.

Kurzové stávky

  • Email: podpora@tipsport.sk
  • Telefón: +421 41 562 00 91
  • Reklamácie tiketov: reklamacie@tipsport.sk

Kasíno

  • Email: podpora@tipsport.sk
  • Telefón: +421 41 562 00 91
  • Reklamácie: hry.eklamacie@tipsport.sk

Recenzie stávkových kancelárií

Na webe 7sport.sk nájdete recenzie všetkých relevantných stávkových kancelárií v našich končinách. Pozrite si, kde sa oplatí si založiť účet a porovnajte, ktorá stávková kancelária prináša najlepšie bonusy:

Zdroj: tipsport.sk

Zdieľaní
18+ Hrajte zodpovedne a pre zábavu❗️Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Viac tu.

Pin It on Pinterest